søndag den 15. juni 2008

Zoolac!!!

Natten til idag har bragt et stort negativt udsving på min søvnskala.
Benjii blev lagt i seng kl 22:45 og har derefter en gang i timen vækket mig diskret for at fortælle at den dumme mave driller... Så jakken på og ud og klare den sag. Nu var vi fra fredag advaret om en måske lidt ustabil mave, så der var sørget for zoolac til lageret, og det er nu blevet taget i brug, for at få maven tilbage til normal. I løbet af dagen i dag er det da også blevet mere og mere positivt, og vi satser på at natten bliver nogenlunde normal.
Der tages stadig stilling til om vi skal have nye sko, eller om Benjii skal lade dem vi har være. Vi har valgt sidst nævnte løsning, da det på længere sigt forhåbentligt viser sig at være den korrekte, så der har været en smule diskuteren om hvorvidt man skal spytte ud og lade dem stå eller om man skal snige sig hurtigt uden om far for at finde et hyggeligt og komfortabelt sko tygge hjørne. Indtil videre har der ikke været grund til at overveje at købe nye, og vi arbejder på at det forbliver sådan:-)
Gå ture, der er skruet op for de små korte gåture, frekvensen er bleve mere hyppig, og Benjii er begyndt at nyde at gå rundt og snuse. Biler er et mærkeligt fænomen, så der sætter man sig ned og kigger roligt efter dem når de køre forbi, dog med det forbehold at hvis de er for tæt på, så smutter man lige hen ved siden af far(jeg ser tilsyneladende ud som om jeg kan stoppe sådan en hvis den bliver farlig)
Alt i alt udvikler han sig stille og roligt, falder mere og mere til samt Fusca er begyndt at finde sig i meget mere pjat end i starten, der skal en god portion hvalpe ihærdighed til før der bliver sagt fra og det er nu på en meget mere overskudsfyldt måde Fusca siger stop på end for 2 dage siden.

Ingen kommentarer: